No et deixes confondre. Monjove t'informa.

dimecres, 31 mar 2021

Proves obtenció Certificats Oficials Coneiximents de Valencià 2021

Noticies Educació

 •  
 • Convocatòria de les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià.

  Requisits:

  Tindre més de 16 anys en el moment de realitzar-les.

  El procediment
  Llegiu-ne més...

  dimecres, 17 mar 2021

  Proves accés cicles formatius Arts Plàstiques i Disseny 2021-2022

  Noticies Educació

 •  
 • La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior dels ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny per al curs acadèmic 2021-2022.

  Inscripció prova general ordinària: Del 2 juny al 25 juny de 2021

  Inscripció prova específica ordinària:
  Llegiu-ne més...

  dimecres, 10 mar 2021

  Sol·licitud d’inscripció per a realitzar la prova perquè les persones majors de 18 anys puguen obtindre directament el títol de Graduat en Educació Secundària.

  Noticies Educació


  S’obri el termini per a presentar la sol·licitud d’inscripció per a realitzar la prova perquè les persones majors de 18 anys puguen obtindre directament el títol de Graduat en Educació Secundària. Podran inscriure’s aquelles persones que complisquen, com a mínim, 18 anys durant l’any 2021
  Llegiu-ne més...

  dimarts, 2 mar 2021

  Sol·licitud d’expedició del certificat de convalidació del nivell B1 de valencià

  Noticies Educació

 •  
 • Sàvies que pots homologar el nivell de B1 de Coneiximents de Valencià si has cursat de primer de primària a quart d’ESO?

  Quina documentació s’ha de presentar? - Imprés de sol·licitud. - Fotocòpia compulsada del DNI. - Fotocòpia compulsada del llibre d’escolaritat d’ESO en els quals
  Llegiu-ne més...

  dimarts, 2 mar 2021

  Proves de Certificació de la EOI 2021

  Noticies Educació

 •  
 • Si vols matricular-te per lliure en les proves de Certificació de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Comunitat Valenciana, el termini estarà obert des del dia 5 de març a les 10,00 h. fins a l’11 de març a les 23,59 h.

  Proves d’Idiomes a les quals
  Llegiu-ne més...

  dilluns, 22 febrer 2021

  Proves d’accés directe a cicles formatius 2021

  Noticies Educació

 •  
 • Vols estudiar una FP però no tens la titulació necessària per a fer-ho? Des de Conselleria d’Educació Convoquen les proves d’accés directe a cicles formatius per a l’any 2021. Estan destinades a persones majors de 17 anys que vullguen estudiar un cicle de grau mitjà
  Llegiu-ne més...

  dimarts, 2 febrer 2021

  Ajudes per a la realització d’estudis de Màster en Universitats i Institucions d’Educació Superior dels Estats Units d’Amèrica per al curs 2021-2022

  Noticies Educació


  El Ministeri d’Universitats convoca per tramitació anticipada 12 ajudes per a la realització d’estudis de Màster en Universitats i Institucions d’Educació Superior dels Estats Units d’Amèrica per al curs 2021-2022. La duració serà de dotze mesos, prorrogable per un altre període màxim de dotze mesos.
  Llegiu-ne més...

  dimecres, 16 setembre 2020

  Beques per a joves que opten a preparar oposicions del grup A

  Noticies Educació


  La Generalitat obri el termini per a sol·licitar les beques de 500 euros al mes durant un any per a joves que opten a preparar oposicions del grup A.

  Per a més informació clica ací Enllaç al tràmit ací

  dilluns, 14 setembre 2020

  Pfcb 2020/2021 “activitats auxiliars de comerç”

  Noticies Educació

 •  
 • Dirigit a jovens entre 16 i 21 anys que no tinguen cap tí­tol de formació professional o qualsevol altre tí­tol que acredite la finalització d’estudis secundaris complets i trobar-se actualment desescolaritzat/ada i sense ocupació. Inici: 21/09/2020 Finalització: 18/06/2021Diseño sin título (1)Vídeo promocional

  Arxius adjunts


  Llegiu-ne més...
  dijous, 27 agost 2020

  Reunions informatives autobús universitari cap a València organitzat per AICMA-Intel·ligència Col·lectiva

  Noticies Educació

 •  
 • L’associació AICMA-Intel·ligència Col·lectiva ha organitzat reunions informatives en les quals podràs assabentar-te d’horaris, preus i qualsevol altre dubte que tingues per fer ús d’un autobus universitari cap a València i Alcant.

  AUTOBUS A VALÈNCIA: -Gata: dijous 27 d’agost a les 19,30 h. al Centre Social -Benissa:
  Llegiu-ne més...

  Next Page »