¿Harto de jugar sólo?, ven a Monjove.

Viernes, 22 noviembre 2019

T’ESTIME A TU… I A TU… I A TU.

 •  
 • Pau té una relació amb Lucía i Anna, a la vegada Anna te una relació amb Jose, i Lucía amb Albert. Albert, a més de Lucía també està amb Inés, i Marta ara es veu amb… Tots ells tenen el que es diu una relació POLIAMOROSA. Tots saben que la seua parella pot estar amb un altra persona. No ho amaguen i ho accepten.
  Això no vol dir que pots eixir amb el que vullgues. Es tracta de tenir una relació tancada amb més d’una persona on el més important es parlar clar sobre el que sents i el que esperes de la relació amb la teua parella i els altres.
  Per poder mantenir una relació de poliamor, al menys hauries de plantejar-te aquestes qüestions si ja tens una parella:
  -vosaltres sou la parella principal i la resta de parelles són secundaries?
  -sereu capaços de parlar de manera oberta i sense cels de les altres relacions?
  -buscareu un temps especial per a vosaltres i us direu si quedeu amb les altres persones?
  -coneixereu a les altres parelles i podreu compartir temps?

  En les parelles poliamoroses tots aquests temes es poden parlar de manera oberta. En canvi, en les parelles de dos, no hi ha cabuda per una tercera persona, i si apareix, donarà llocs a mals entesos i a enganys dins de la parella, el que repercutirà negativament en la relació.
  És millor? És pitjor? Depèn de tu com et sentes. Les relacions poliamoroses t’alliberen sentimentalment, i podràs conèixer millor a més persones, però a canvi, hauràs de ser molt més tolerant, acceptar les altres relacions i deixar les coses clares sense enganyar a ningú.
  Ind: Si vols iniciar una relació poliamorosa, el primer que has de fer és explicar-ho i deixar-lo clar a l’altra persona. La confiança és fonamental.
  No hay comentarios »

  Aún no hay comentarios.


  Deja un comentario

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.