¿Harto de jugar sólo?, ven a Monjove.

Viernes, 15 noviembre 2019

GRAU EN FÍSICA. Teresa Merle Bolufer

 •  
 • Grau en Física (3r curs, Universitat de València). Teresa Merle Bolufer

  Tot va començar en segon de batxillerat. Encara que des de ben menuda havia tingut curiositat per saber el perquè de les coses, i sempre m’havien atret les matemàtiques, l’assignatura de física em va descobrir un nou món. Jo ja tenia amics en la carrera que m’havien parlat d’ella i, a més a més, la professora de l’assignatura em va inspirar i motivar molt a continuar endavant el camí. Menys mal que vaig fer cas de tots, perquè li la recomanaria a qualsevol disposat a acceptar el repte que suposa aquesta. Són moltes hores d’estudi, però val molt la pena. La gent que he conegut ací és meravellosa, de fet, actualment estic vivint amb companys de classe. Som una gran família. La facultat no és massa gran i els alumnes i els professors ens coneixem bastant entre nosaltres (fins i tot alguns professors saben que sóc de Xàbia!). No vos penseu que ací tots complim l’estereotip de Sheldon. Som gent bastant normal (la majoria): anem al cine, eixim a fer-nos unes cervesetes… , però tots tenim aficions úniques i interessants.
  Per als que vos preocupa el tema d’eixides professionals, tranquils, no patiu, és una carrera amb moltíssimes eixides. Pots dedicar-te a la investigació (tant en empreses privades com en llocs públics), a la docència, pots treballar en economia i banca, pots fer programació, etc. Bàsicament, sabem resoldre qualsevol problema, ja que durant el grau estem exposats a solucionar exercicis complicats.
  Si vos interessa alguna d’aquestes eixides o simplement vos apassiona la física com a mi, vos anime a cursar aquest grau, no vos decebrà.

  Hi ha estudis de Grau de Fisica a Universitat de València (nota tall: 12.69) i a la d’Alacant ( nota tall: 12.008)
  No hay comentarios »

  Aún no hay comentarios.


  Deja un comentario

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.