Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimarts, 13 abril 2021

“Xàbia Territori Gamer” Online 2021

 •  
 • L’Ajuntament de Xàbia, des de la regidoria Joventut, en col·laboració amb “Logo Desbloqueado”, ha organitzat l’esdeveniment tecnològic “Xàbia Territori Gamer” que, a causa de la situació sanitària que estem vivint, se celebrarà íntegrament en format “online”, no presencial.

  “Xàbia Territori Gamer” es desenvoluparà els dissabtes 17 d’abril, 24 d’abril i 1 de maig de 2021 de 16.30 a 20.00 hores. L@s inscrit@s podran divertir-se amb la màxima competició i aconseguir premis “des de la seua casa”. La inscripció per a aquesta Party Tecnològica de Xàbia és gratuïta i es pot realitzar ja a través de:
  https://logrodesbloqueado.com/xabia-territorio-gamer

  Tota la joventut de Xàbia podrà gaudir i aconseguir premis des de casa amb els millors tornejos en línia, a través de diferents vídeo jocs, com “Brawl Stars”, “FIFA 21″ i “Fortnite”. Així mateix s’han organitzat tornejos oberts retransmesos en directe a nivell professional.

  Hi haurà una Xarrada sobre animacions, 3D, jocs i entorns impartida per Primer Frame. Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a través
  de:

  https://logrodesbloqueado.com/xabia-territorio-gamer

  Davant situacions extraordinàries com la que vivim en l’actualitat hem de prendre solucions extraordinàries i reinventar-nos per a continuar amb l’activitat i aquest any 2021. Xàbia Territori Gamer és un esdeveniment perquè la joventut de Xàbia puga participar “des de casa”. Per això, des de les regidoria de joventut animem a tots i totes l@s gamers de Xàbia a realitzar com més prompte millor les inscripcions a aquesta gran Party Tecnològica.

  Per a mes Informació podeu cridar al següent número de telèfon:
  625 35 57 17

  #*juventudjavea
  #*Concejaliajuventud
  #*Aytojavea
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.