Pensa en positiu. Monjove t'escolta.

Dilluns, 15 mar 2021

L’impacte de la COVID-19 i la “Nova normalitat” en la joventut valenciana

L’estudi “L’impacte de la COVID-19 i la nova normalitat en la joventut valenciana” naix de l’enquesta que es va realitzar al juliol de 2020 a joves, de 12 a 30 anys, residents en la Comunitat Valenciana. El qüestionari està distribuït en blocs temàtics que intenten aproximar-se a la realitat que han viscut les persones joves durant el confinament, les seues preocupacions i expectatives.

La joventut és el col·lectiu demogràfic més afectat per la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia. L’estudi intenta calcular el grau d’afectació de la COVID-19 en diferents àmbits de la vida de les persones joves durant el confinament i la posterior “nova normalitat”.

L’informe final ofereix dades sobre salut mental, emancipació i ocupació. També la preocupació de la gent jove davant el contagi o la criminalització d’aquest grup d’edat als mitjans de comunicació són altres qüestions tractades en l’estudi.

Llig la noticia ací_media_qvzacq3l_informe-covid-1
No Comments »

No comments yet.


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.