Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimecres, 27 gener 2021

Curs de màrqueting digital per a joves

 •  
 • L’Ajuntament de Benissa i L’Escola d’Organització Industrial, fundació pública de la Secretària General d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, posen en marxa el seu Programa de Formació per a Joves.
  Els requisits per a beneficiar-se de la formació específica passa per comptar amb entre 16 i 30 anys d’edat i ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquests cursos s’impartiran en format en línia a través de la plataforma formativa de EOI, a causa de la situació derivada de la COVID-19.
  Les inscripcions a aquests programes formatius es podran sol·licitar a través de la pàgina web www.eoi.es. Tots els programes són gratuïts per als assistents, atés que compta amb cofinançament del Fons Social Europeu, formant part de la iniciativa d’Ocupació Juvenil.
  El termini d’inscripcions es troba obert i la data d’inici està prevista per a febrer d’enguany.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.