Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimarts, 23 juny 2020

PREINSCRIPCIONS ACÍ AL Campament Urban Summer PlayJove 2020


Aquest estiu, des del departament de Joventut anem a oferir a tots els adolescents la possibilitat de gaudir d’un campament urbà. Es tracta d’un projecte municipal, que ofereix diversió, animació i també un poc de repàs en anglés i matemàtiques a tots els nascuts entre el 2004 i 2007. Tot això tenint en compte el compliment de les directrius i normativa que ens marca la situació actual de la pandèmia de COVID-19.

Sols hauràs de portar esmorzar, botella d’aigua, gorreta, 2 mascaretes, un quadern, llapisseres i una motxilla, tot prèviament desinfectat des de casa.

El lloc on es realitzarà el campament serà a les dependències municipals de la Plaça de la Constitució: PlayJove i espai de Festes, amb un horari de 9 a 14 h. de dilluns a divendres.
Es realitzaran dos torns:
-Del 6 al 17 de juliol
-Del 20 al 31 de juliol

El preu per torn es de 100 euros.

Podràs pre-inscriure’t a un torn. També pot demanar els dos torns., però sempre tindrà prioritat el que sols en demane un dels torns.
Per poder inscriure’t has de omplir aquest formulari: FORMULARI

El termini de pre-inscripció acabarà el dia 30 de juny. El dia 1 notificarem la llista d’acceptats, perquè es realitze el pagament en el termini de dos dies.

Documentació requerida una vegada admés:

Declaració responsable de no formar part de cap grup de risc o conviure amb grups de risc de COVID-19 [ descarregar].

Acceptació de las condicions de participació en activitats d’oci educatiu, juvenil i infantil. [ descarregar]

Declaració responsable i acceptació del protocol de seguretat fixat per l’organització davant la sospita o aparició d’un possible cas de COVID-19. (La signatura d’aquest documento es troba en el modelo d’acceptació de las condicions, en una de les caselles que hauràs de marcar con una X) [ descarregar].

Autorització protecció de dades [ descarregar ]
No Comments »

No comments yet.


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.