Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dijous, 12 mar 2020

GRAU MITJA ATENCIÓ PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA María Torres

 •  
 • Hola, soc María Torres i estic cursant el cicle formatiu mitja d’atenció a persones en situació de dependència. En principi vaig agafar este cicle perquè des de menuda sempre m’han encantat els xiquets i volia fer el superior d’educació infantil. Però al llarg d’estos dos cursos he après moltíssim, les meues expectatives sobre la meua vida han canviat totalment, i entrant més en el tema de les persones en situació de dependència, m’he donat conte de que m’agradaria moltíssim ajudar a aquestes persones i fer vorer que poden portar una vida tan ‘normal’ com la resta. Este mòdul t’ensenya moltíssims valors i et fa créixer com a persona.
  L’assignatura del segon curs que més m’agrada es destreses socials, és una assignatura on aprens com has de tractar a les persones, quines activitats pots fer-li, etc. I el que menys m’agrada és l’assignatura d’empresa.
  He cursat este cicle a l’Institut de Pedreguer, estic molt contenta en la classe que m’ha tocat i la majoria de professors. També vos he de contar que en el meu segon any de este mòdul vaig tindre que passar a fer-lo a distancia, la veritat es que tenia molta por per el que poguera passar al no estar acostumada a estudiar d’esta manera, però la veritat es que si t’agrada una cosa i vols traure-la, t’apliques i ho aconsegueixes.
  El lloc on vull fer les pràctiques es Xàbia Vella, un centre per a persones en situació de dependència.
  Al fer este curs he decidit que després faré el cicle formatiu superior d’integració social, m’agradaria anar-me’n a València per a cursar-lo.
  Hi ha estudis de Grau Mitja ATENCIÓ PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA en el IES de Pedreguer i en el IES Josep Iborra de Benissa.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.