Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimecres, 26 febrer 2020

Grau superior de Electromedicina Clínica – Rubén Soto

 •  
 • Hola, soc Rubén Soto Jaramillo, i estic estudiant un grau superior d’Electromedicina Clínica a València. En acabar el batxillerat vaig voler preparar-me una oposició però la gran demanda d’aquesta em va impulsar a augmentar els meus estudis i vaig decidir estudiar en un grau superior, ja que hi ha una gran varietat de cicles i un gran mercat laboral, el que més em cridava l’atenció era la branca sanitària i em vaig decantar per ella.
  Al principi va ser complicat ja que venia del batxiller humanístic i aquest cicle mescla electricitat, electrònica i sanitat, era totalment diferent al que estava acostumat a estudiar, però de seguida em vaig posar al dia ja que és molt més pràctic, i t’enfoquen al treball diari, la veritat és que estic content en estar aprenent un món que no coneixia, perquè és relativament nou, ja que només hi ha dos promocions d’aquest, ja la meua serà la quarta.
  Quant a eixides professionals hi ha molta faena amb aquest cicle ja siga enfocat a la part comercial de maquinària hospitalària o treballar de tècnic de manteniment en aparells de medicina als hospitals (aparells raigs X, ecògrafs…) Quan acabe el cicle seguisc amb la mateixa idea de realitzar l’oposició però no descarte treballar en un hospital o continuar estudiant.
  El Grau Superior d’Electromedicina clínica es pot estudiar a Sant Vicent del Raspeig, a Burjassot, Lliria i a València.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.