Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimecres, 26 febrer 2020

Grau en Òptica i Optometria – Anna Bover

 •  
 • Hola, soc Anna, i soc estudiant de la carrera d’òptica i optometria en la Universitat de València. La meua és una carrera que poca gent cursa, bé perquè no és massa coneguda o bé perquè hi ha poques places. Això ens suposa un avantatge i és que les eixides professionals que té són diverses i en qualsevol el percentatge d’atur és menor del 2%.
  Jo vaig decidir triar-la perquè combinava les dues coses que més m’interessaven al acabar segon de batxiller: la física i les ciències de la salut. Resumidament, és una carrera molt ampla en la que aprenem optometria clínica (la que tots coneixem, on ens anem a graduar la vista), oftalmologia, fabricació de lents ja no sols d’ulleres sinó també instruments òptics com ho són els microscopis, els telescopis, etc… que són fonamentals per a altres disciplines, aplicacions més tecnològiques del sistema visual (per exemple, les ulleres 3D, de realitat virtual…), investigació i docència, entre altres.
  Al ser molt pocs alumnes en classe, uns 15 o així, ens coneguem tots entre nosaltres i hem fet molta pinya i també els professors saben qui som, lo qual ajuda molt: fa que les classes siguen més interessants i dinàmiques, i ens faciliten qualsevol tipus d’ajuda que necessitem. Generalment són professionals molt implicats en la seua tasca i ens proporcionen una bona formació.
  Les pràctiques que fem al segon curs són molt aplicades i ajuden a la comprensió dels conceptes bàsics, i a tercer i quart ja treballem amb persones i en la clínica de la universitat
  El Grau en Òptica es pot estudiar a la Universitat de València (nota de tall: 8,806), i també a la Universitat d’Alacant (nota: 8,224)
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.