Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Divendres, 11 maig 2018

Cursos d’idiomes a l’estranger 2018

 •  
 • Si tens entre 14 i 35 anys, tens ganes de viatjar, conéixer altres cultures i, sobretot, practicar altres idiomes, pots inscriure’t en els cursos d’idiomes a l’estranger que t’ofereix l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) amb col.laboració d’altres organismes de joventut de diferents comunitats autònomes de l’Estat Espanyol.

  Els preus inclouen les classes de l’idioma triat, l’allotjament (en famílies, apartaments o residències d’estudiants), en molts casos la mitja pensió i una pòlissa d’assistència mèdica durant tota l’estada.

  En la campanya de 2018, tots els jóvens fins als 30 anys, que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se d’un descompte del 15% sobre els cursos en Europa, i d’un 10% sobre l’import de la resta de cursos sense incloure suplements ni serveis especials.

  Per veure els cursos i el preu de cada sols tens que entrar a la web de l’IVAJ
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.