Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimecres, 31 gener 2018

Ix de l’ou núm 39: Febrer 2018

  •  
  • Estem ja en febrer i no parem: Carnestoltes, Sant Valentí, Mig Any Moro… Però aquest mes en l’editorial amb l’excusa del “Dia dels Enamorats” volem parlar de l’amistat. Aquest gener, “Ix de l’ou”, aprofitant un dissabte va anar al cine a veure “Wonder”, una pel·lícula tendra d’eixes que sobre tot les xiques acaben plorant. La pel·lícula va sobre un xiquet amb un problema físic, la qual cosa li portarà problemes al començar Secundària. No us conte més però hi ha una conclusió que ve molt bé per aquest mes. Les relacions amb els altres milloren moltíssim quan deixes de pensar només en tu i comences a pensar i preocupar-te també per les persones que t’envolten. Aixó es diu empatia, per si voleu buscar-ho per internet…
    No Comments »

    No comments yet.


    Leave a comment

    Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.