Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Divendres, 12 gener 2018

Ix de l’ou núm 38: Gener 2018

  •  

  • L’últim estudi de l’Observatorio de la Juventud sobre jóvens de 15 a 25 anys ens aporta unes dades interessants durant aquest any: els jóvens es defineixen com a consumistes, rebels, i massa preocupats per la seua imatge, i … un pocegoistes. Les preferències d’oci són per aquest ordre: eixir amb els amics, escoltar música, veure la televisió i anar al cinema. Lligen més que els jóvens d’abans, però molta poca premsa, també practiquen més esport i escolten més la ràdio. Mentre la religió i la política són els aspectes menys important en la vida del jove, la salut, la família, el treball i els amics i coneguts són els més important. Sols un 58% eix tots els caps de setmana i un 11% no eix mai.
    No Comments »

    No comments yet.


    Leave a comment

    Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.