Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimarts, 12 desembre 2017

Ix de l’ou núm 37: Desembre 2017

 •  

 • Aquests dies pre-festius hem de preparar-nos pel bombardeig massiu de publicitat, tant en televisions com webs, e-mails… Aprofitant l’esperit “nadalenc” ens volen entrar pels ulls l’últim model de smartphone, l’últim videojoc, o la televisió per a l’habitació. I venen els regals que són massa cars, o no ens aprofiten o no ens diuen res (què et semblen un mitjons?).
  Aprofita per demostrar a la gent que de veritat t’interessa, que l’estimes i que formen una part important de la teua vida. I, per això, no fa falta cap regal car ni complicat; Un escrit en una targeta contant el que sents, un video, una cosa senzilla… pot ser prou més gratificant i més ben rebuda.
  prova-ho aquest Nadal. Segur que et funcionarà!
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.