Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimarts, 3 octubre 2017

Ix de l’ou núm 35: Octubre 2017

  •  
  • En la pàgina web de Monjove ens féiem ressò aquest estiu d’un estudi del Centro Reina Sofia de Adolescencia y Juventud, on analitzava l’evolució de la joventut en els últims 10 anys. I malgrat el que es pensa, no estem tan mal com ens fan creure. Les dades reflexen uns jóvens més prudents, que presenten menys embarassos no desitjats, amb menys accidents mortals a les carreteres, i amb menys fracàs escolar que fa 10 anys… i que tornen més promte a casa el cap de setmana. I nos sols això! També lligen més, fan més esport i participen més en activitats benèfiques. Bon senyal!!solucions-revista-ou-35
    No Comments »

    No comments yet.


    Leave a comment

    Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.