Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Dijous, 24 agost 2017

Qui vols ser de major?

 •  
 • A vegades es publiquen enquestes que no passen de ser anecdòtiques, però que poden dir-nos per on van les tendències. Per curiosa, volem hui citar un article publicat en el periòdic “El Pais”, basat en una enquesta d’Educa 20.20 i la Fundació AXA realitzada per Gad3, on 5.800 jóvens d’edats compresses entre els 16 i els 19 anys indicaven quin eres els seus referents entre personatges públics.
  Doncs els guanyadors són Amancio Ortega entre les xiques, i Bill Gates entre els xics.
  Si fem un xicotet anàlisi es pot veure que més d’un 60% tenen com a referent a hòmens enfront de dones. Un altre fet curiós és que el món empresarial és el més atractiu per als jóvens, seguit del mon de l’espectacle.
  L’enquesta es va realitzar el mes de març d’enguany.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.