Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Divendres, 11 agost 2017

Està el futur dels jovens a l’estranger?

 •  
 • Sembla que Espanya encara està lluny d’una recuperacio econòmica que aporte treball als jovens. I això ve confirmat per l’estudi de l’agencia d’estadistica comunitaria, que en el seu informe de 2016 situa a cinc regions espanyoles entre les 10 amb més atur d’Europa. Melilla, Ceuta, Andalucia estan entre les cinc regions europees amb més tasa d’atur entr el 15 i 24 anys, les altres són regions italianes. A l’altre costat, entre les que menys atur presenten està Alemanya, amb set regions entre les deu més privilegiades d’Europa.
  Podeu consultar l’informe clicant ací. Està en anglès però val la pena donar-li una ullada.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.