Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Dijous, 17 agost 2017

D’on trauen els diners els jóvens…?

D’on trauen els diners els jóvens…?

…. si sols el 32% dels jóvens té com a fons d’ingressos el seu treball? La resta depén majoritàriament de la família. I el perfil també és clar: major de 25 anys, amb estudis universitaris i de classe mitjana-alta. Aquestes són algunes de les dades del Baròmetre 2017 elaborat pel Centro Reina Sofía de la Fundación de Ayuda contra la Drogadiccción (FAD). L’estudi es basa en 1.247 enquestes online a jóvens de 15 a 29 anys.

Segons l’enquesta sis de cada 10 jóvens seguirà depenent de la família. I això es reflecteix en la percepció que tenen del futur, Espanya és el segon país de la UE amb més treball temporal. Un 68% d’ells creu que és molt probable que haja de treballar en feines que no tenen res a veure amb els seus estudis. Això fa també que és replantegen els seus hàbits, quasi la meitat creu que hauran de dedicar-li menys diners a l’oci.

Tampoc veuen un futur clar on viuen: més de la mitat creu que per trobar treball caldrà anar-se’n bé de la seua comunitat autònoma o fins i tot anar a l’estranger. Més d’un 60% creu que les condicions laborals a l’estranger seran millors.

En conclusió, no és doncs sorprenent quines són les preocupacions més importants pels jóvens: el sou (41%), la precarietat del treball (32%) i l’atur (31%).

Per veure l’informe sencer clica ací

Arxius adjunts
No Comments »

No comments yet.


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.