Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Dijous, 16 juliol 2015

Si t’agrada viatjar, participa a l’Euroguia

 •  
 • Si t’agrada viatjar i tens mes de 18 anys, La Comissió Europea a Espanya i Lonely Planet Espanya estan preparant la primera guia col•lectiva de turisme a Europa. Per això, entre el 15 de juliol i el 15 d’agost et conviden a contar quins estan sent els teus racons favorits de l’estiu mostrant una foto o vídeo a l’aplicació de Facebook o amb l’etiqueta #euroguia a Twitter i Instagram. A la imatge o vídeo haurà d’aparèixer un paisatge, un bar, una estàtua o un racó de la ciutat que estigues visitant, acompanyades d’un xicotet consell o truc.

  Una vegada s’hagen demanat totes les imatges i vídeos, es desenrotllarà la primera guia col•lectiva de turisme a Europa, una xicoteta guia online que estarà a disposició de tots els usuaris amb l’objectiu de mostrar una visió d’aquells llocs de la Unió Europea que mereixen una visita des del punt de vista dels usuaris.

  Totes les contribucions formaran part de la guia col•lectiva de turisme a Europa, però a més, les tres imatges més votades en l’aplicació de Facebook s’emportaran un lot de productes de la Comissió Europea – Lonely Planet.

  Si vols participar fefs clic aci.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.