Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Dilluns, 29 juny 2015

Montgorock Festival a Xàbia el 8 d’agost

 •  
 • El 8 d’agost aplega la tercera edició del Montgorock Festival, que any rere any, s’ha posicionat per mèrits propis com el punt de trobada musical de la Marina Alta. Enguany canvia la seua ubicació passant al Poliesportiu Municipal de Xàbia.

  L’estil rock serà el predominant de la tercera edició amb un cartell encapçalament per Ariel Rot, junt amb Arizona Baby, Els Zigarros, Sexy Zebras, Els Gossos del Boogie, Pinka, Allerton Road i Overdose, estos últims amb tribut al grup més internacional del rock, AC/DC.

  Preu tiquet: 16 euros la general i 58 euros la VIP

  Més informació a la web.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.