Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dilluns, 19 gener 2015

The Kingsbee: videos i fotos de l’actuació del Bogamari Rock 2015

El dissabte, 17 de gener el grup “The Kingsbee” va encetar l’edició de Bogamari Rock del 2015. Sergio, Jonathan, i Adrià, acompanyats de la fantàstica veu de Cristina van barrejar cancons pròpies amb versions de clàssics del rock en un concert on van demostrar per què són un dels grups amb millor progressió de la comarca.

1 Comment »

  1. Un tarde sorprendente la que nos hicieron pasar The Kingsbee. Quedé totalmente alucinado de la profesionalidad de estos cuatro chavales, que a pesar de su corta edad nos demostraron a todo el público asistente el alto nivel musical que poseen. Grupos así nos devuelven la fe en el poder del Rock & Roll…. Si se lo proponen, llegarán a lo más alto del panorama musical de calidad. MI 100% DE APOYO A LOS MARAVILLOSOS “THE KINGSBEE”…..


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.