Coneix el teu món i descobreix les teues possibilitats.

Dimarts, 5 agost 2014

Però… existeix la burundanga?

 •  
 • La burundanga està considerada la droga que “mata la voluntat” ja que és com l’aigua (no té color, ni olor, ni sabor) i té efectes tant prenent-la, com inhalant-la, com per contacte amb la pell. El seu efecte es prou ràpid, produint una pèrdua del control del que es fa, i a més a més de la memòria. Sembla que la burundanga no es una droga especifica i es diu a qualsevol droga que fa aquest efecte de perdre la voluntat.

  Sobre tot en Sud-America és una droga utilitzada per a robatoris i per propiciar l’abús sexual. Però des de fa algun temps la premsa parla d’alguns casos a España (l’any passat es denunciaren 4 casos a la província d’Alacant)

  Aleshores que es pot fer?

  Fins ara, els casos no són per crear alarma social, però hi ha alguns consells que ens poden venir bé a l’hora d’anar de “marxa”. Algunes coses a més a més ens serviran amb o sense burundanga en circulació:

  -No pergues mai de vista la teua beguda. Si has d’anar al servei, que te la guarde un amic/ga
  -No acceptes beguda de desconeguts
  -Si acabes de conèixer a una persona, evitar quedar-te a soles amb ella.
  -Si notes un gust estrany a la beguda o notes un efecte “raro” en prendre el primer glop, rebutja-la immediatament.
  -i sobre tot pensa que anar amb coneixement no vol dir deixar de passar-t’ho bé.

  Si vols saber més:

  Noticia de Las Provincias
  Noticia de El Pais
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.