Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dimarts, 29 juliol 2014

Algunes fotos del campament d’anglés i lip dup 2014

El campament d’Angles de Monjove va concloure el passat diumenge. Entre llàgrimes d’acomiadament, els jovens van dir adeu a nou dies de diversió, jocs, amistad, companyerisme… i a més a més, un poc d’aprenentatge d’anglés.

Enhorabona un any més per als monitors i als artistes del lip dup.

Esperem que aquest any també vos ho hagueu passat bé i que l’any que ve torneu. Podeu fer-nos totes les proposicions i suggeriments que cregueu oportunes perquè ens ajuden a millorar.

2 Comments »

  1. Quiero daros las gracias a todos los que lo habéis organizado y todos los profesores.Me parece genial que haya un campamento tan chulo en nuestro pueblo donde los niños disfrutan tanto, de verdad. En hora buena a todos!!!!!!!!

  2. Estic molt feliç per haver anat un any més al campament d’anglés. M’ho he passat molt molt bé, i sé que no sóc la única que ho opina. Moltísimes gràcies a Monjove per organitzar el campament perquè és genial i també moltísimes gràcies als monitors i als profesors d’anglés que són increíbles. Estic desitjant tornar l’any que ve!!
    Enhorabona a tots per fer que aquests 10 dies siguen inoblidables. Besets a tots!!


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.