Pensa en positiu. Monjove t'escolta.

Divendres, 6 juny 2014

M’aburroooo!!!

 •  
 • Referent a l’article de la revista “IX DE L’OU” nº 14 de Juny

  ¡¡¡¡M’aburrrrrro!!!!

  Què sents tu quan estàs avorrida o avorrit i quins feixos per a matar l’avorriment? Si sents que t’avorrixes sovint, et falta motivació o incentiu o sents cansament contínuament i creus que això et porta a reaccionar malament amb els altres, val la pena que busques alternatives saludables per a divertir-te.
  I si no aconseguixes canviar eixa situació i, al contrari, t’angoixes per això o sents que et limita per a realitzar les teues activitats quotidianes, demana ajuda professional. Segurament un metge o un professional especialitzat podran ajudar-te a trobar novament eixes activitats que fan que rigues i et divertisques com en les teues millors èpoques.
  La vida és curta i cal disfrutar-la!

  Ací et deixem algunes idees. Pensa sobre elles, i disfruta de la vida!

  -No passa res per avorrir-se ocasionalment. No hi ha per què viure amb l’obsessió d’evitar l’avorriment.

  -NO és igual esta avorrit que ser avorrit. Evita la segona cosa o tracta de canviar-ho. Si eres avorrit poc podràs fer

  -No tot en la vida és divertir-se o estar avorrit, hi ha molts estats intermedis. Evita el dir “si no em divertisc molt, molt, és que no em divertisc, o siga, estic avorrit”.

  -Llegir un llibre, passejar, o estar a gust amb una altra persona no té perquè ser divertit per si mateix, però t’ho pots passar bé. Disfrutar de les xicotetes coses és una bona alternativa.

  -Pensa un moment en com s’afavorix la diversió ràpida i curta (televisió, anar a un pub o a un restaurant “fast food” que et servixen en un minut) enfront de la diversió llarga (hobbys com muntar una maqueta o un restaurant que et servixen de manera normal)

  -Moltes vegades ens avorrim perquè no fem el que volem, sense pensar en alternatives. Exemple: m’avorrisc perquè no em deixen anar a la disc mòbil, però no pensem a organitzar una nit a casa d’un amic/Ga.

  -l’avorriment és un negoci lucratiu si es promociona tot el que produïx benefici. No es publicita per a res conversar, passejar, llegir, però si allò que costa diners: videojocs, playstation, wi, mp3, Ipad, Iphone, mòbils, Internet, xarxes socials, Portaventura etc…

  -Àmplia el teu registre de diversions: hobbys com la fotografia, el col·leccionisme, pintura, manualitats,… et permetran disfrutar del teu temps lliure.
  No Comments »

  No comments yet.


  Leave a comment

  Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.