Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Dilluns, 15 abril 2013

Xarrada i networking sobre l’èxit empresarial a l’Espai Comboi de Xàbia


Estratègia Comboi i Graduado Social 2.0 -empresa que participa en este projecte de coworking- organitzen el pròxim dijous 18 d’abril a les 19 hores la primera activitat oberta al públic a l’Espai Comboi de treball col•laboratiu de Xàbia. L’activitat estarà dividida en dues parts. En primer lloc, l’expert en motivació Josué Gadea oferirà la xarrada que porta com a títol “De la Terra a la Lluna: 7 coets que impulsaran la teua carrera empresarial a l’èxit”.

A continuació de la xarrada, d’uns 45 minuts de durada, tindrà lloc un networking al mateix local entre tots els emprenedors, empresaris i professionals en general que acudisquen a l’esdeveniment. El networking té com a objectiu crear una xarxa de contactes que ens permeta donar-nos a conéixer, al nostre negoci i trobar clientes, proveïdors i col•laboradors. La finalitat de l’esdeveniment és el creixement dels negocis, augmentar la nostra visibilitat i millorar la nostra xarxa, creant així una interactuació més gran amb les empreses de la zona.

La inscripció a la xarrada i al networking són gratuïtes encara que les places són limitades. Per a inscriure’s els interessats han d’anar a este enllaç o visitar el blog de Comboi i omplir la fitxa senzilla que hi trobaran. El termini per apuntar-se acaba el pròxim dimarts 16 d’abril.