Fart de jugar a soles?, vine a Monjove.

Divendres, 20 abril 2012

Fotos 1ª Competición de BMX a Xàbia

1ª COMPETICIÓ DE BMX XÀBIA ACTIVE EXTREME.

El passat 24 de març es va celebrar la 1ª Competició de BMX XÀBIA ACTIVE EXTREME, una competició organitzada per la regidoria de Joventut dins de les activitats Xàbia Active Extrem. Durant tota la vesprada, un nombrós públic es va acostar a la plaça del Portal del Clot per a sorprendre’s amb les acrobàcies i cabrioles que els participants en el concurs van haver de realitzar en les diferents proves classificatòries en les dos categories. Finalment, Javi Pérez va ser proclamat campió en la categoria amateur, mentres que Suliman Bouazza va quedar subcampió i Sergio Iborra va aconseguir el tercer lloc. Mentrestant, el guanyador de la categoria professional va ser Rubén Vicente, completant el podi Esneider Echeverri i Peter Petersen. La REGIDORA DE JOVENTUT, Tere Bisquert, va entregar els trofeus.

El campionat va comptar amb la col·laboració de les dos botigues de bicicletes de Xàbia: Gurugú bicicletes i Xàbia’S Bike, i vist l’èxit de la convocatòria, l’organització ha mostrat la seua voluntat de proposar una segona edició per a l’any que ve.

Text editat per Xàbia Extreme Active.

Proximamente pujarem també el vídeo.

No Comments »

No comments yet.


Leave a comment

Monjove es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els comentaris que continguen llenguatge inapropiat, spam o altres conductas no apropiades.